Projektutvecklare


ALM Småa Bostad är en fastighetsutvecklare med starkt fokus på kommunikationsnära lägen, resurseffektivitet och innovativa affärslösningar. Vi skapar förutsättningar för att bli en av de starkaste aktörerna på marknaden genom att utveckla hållbara stadsdelar och bostadsområden rustade för framtiden. I ALM Småa Bostad ingår varumärkena ALM Bostad, Småa, Järntorget och Abacus.  

Alm Småa Bostad söker en affärsmässig projektutvecklare
Är du en skicklig och affärsdriven projektutvecklare med förmåga att hålla ihop ett projektteam och genomföra komplexa projekt?  Är du dessutom duktig på att ta ansvar? Då kan du vara den vi söker.

Tjänsten
Som projektutvecklare är du ansvarig för att dina projekt utvecklas enligt Alm Småa Boastads affärsmål från och med start på detaljplan till färdigt och inflyttat projekt. Du ansvarar alltså för projektets resultat, såväl ekonomiskt som vad gäller kvalitet. I rollen ingår även att hålla ihop projektteamet och säkerställa ett optimalt projektgenomförande.

Det här en tjänst som till stor del handlar om att ta ett stort helhetsansvar, utveckla affären och skapa flexibilitet.  Det är därmed upp till dig att ta fullt ansvar för all kontakt med relevanta intressenter som markägare, myndigheter, projektpartner, leverantörer, konsulter och kommuner.

Du driver dina processer självständigt men omges av kunniga kollegor i en miljö där man gärna byter erfarenheter och kunskap. Du är även med och tar fram programhandling, ekonomiska analyser och kalkyler. Du ansvarar för alla kontakter med myndigheter, konsulter och övriga leverantörer samtidigt som du ansvarar för dina projekts tidplan och budget.

Kontoret ligger i attraktiva lokaler på Regeringsgatan i centrala Stockholm.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Helhetsansvar för hela processkedjan; från förstudier till detaljplaneprocess, konceptualisering inklusive bygglovsprocess, genomförande av byggnation, försäljningsstrategi och överlämning samt myndighetskontakt.
  • Företräda projektbolaget inom ramen för fastställd projektplan, projektkalkyl och ekonomiska mandat.
  • Helhetsansvar för upprättande och uppföljning av projektkalkyler, budget och rapportering inklusive likviditet och ÄTA-hantering.
  • Identifiera affärsmöjligheter och utveckla projektidéer.
  • Avsätta resurser för interna och externa projektgrupper i samråd med projektgruppchef.
  • Ansvara för att inom samtliga projekt efterleva bolagets interna rutiner, processer värderingar och kultur.

Kvalifikationer:
För att ta dig an denna roll på bästa sätt tror vi att du har en högskoleutbildning bakom dig, gärna inom samhällsbyggnad, stadsplanering, fastighetsekonomi, byggnadsteknik eller motsvarande. Utöver din akademiska examen tror vi att du hunnit arbeta med projektledning och fastigheter i cirka fem år och därmed hunnit få mycket goda kunskaper inom projektledning, byggprocessen, entreprenadjuridik, projektekonomi, upphandling och förhandling. Vidare ser vi att du även har en god förståelse för fastighetsutveckling. Det är ett affärsintensivt bolag och driver projekt från ax till limpa innebär det att arbetsuppgifterna är mycket varierande beroende på typen av projekt och vilken fas det befinner sig i. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt varför vi tror att du är förtroendeingivande och har lätt för att knyta kontakter och skapa goda relationer. Vi ser även att du har goda kunskaper i Office-paketet.

Vi vill att du har mycket god förmåga att utrycka dig i tal och skrift på svenska, då det är Alm Småa Bostads koncernspråk.

Personliga egenskaper
Som person är du positiv, prestigelös med mycket god förmåga att komma till avslut och ”knyta ihop säcken”. Du behöver ha en affärsmässig fallenhet för att skapa goda kundrelationer, ta hem affären och göra avslut. Du trivs med att arbeta strukturerat med fokus på tid, kostnad och kvalitet. Vidare är du uthållig och har lätt för att fatta beslut och att prioritera då säljcyklerna ibland kan vara långa.

Det är därför viktigt att du är duktig på att hålla många bollar i luften, har ett flexibelt förhållningssätt, klarar av att ta välavvägda beslut, har ett stort driv och trivs med att arbeta under stort eget ansvar på ett systematiskt sätt. Vidare är du affärsmässig, kreativ och lösningsorienterad samt motiveras av att ta eget ansvar. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt varför vi tror att du är förtroendeingivande och har lätt för att knyta kontakter och skapa goda relationer

Vad Alm Småa Bostad erbjuder dig
Hos Alm Småa Bostad möts du av spännande utmaningar och högt tempo i en entreprenörsdriven, prestigelös och kreativ miljö. Redan från start får du ett stort ansvar och möjlighet att påverka utvecklingen inom ditt område.

 

Välkommen med din ansökan!
Om du tycker att tjänsten som projektutvecklare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Alm Småa Bostad med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Imran Waheed på imran.waheed@fasticon.se eller 073–559 50 86.

Urvalsarbetet sker löpande och sista ansökningsdag är den 24:e juni.

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på .