Rödklöverparken - Rödklövern 2

Radhus vid park och sjö i eds allé

I vackra eds allé bygger vi den andra etappen av kvarteret rödklöverparken. etappen som heter brf rödklövern 2 består av 17 välplanerade radhus med toppenläge, ett stenkast från edssjön och intill den park som sträcker sig genom hela området.

Husen ligger stadsmässigt mot gatan medan baksidornas uteplatser öppnar upp mot den grönskande innergården. Den gemensamma gården bjuder in till lek och rekreation och här finns även en gemensamhetslokal som kan nyttjas vid till exempel firanden och högtider. Kvarteret Rödklöverparken kommer bestå av cirka 52 par- och radhus indelat i tre etapper, som var för sig blir en egen bostadsrättsförening. Den första etappen är slutsåld och nu släpper vi snart nästa etapp om 17 radhus, anmäl intresse redan idag!

Om husen

Radhusen är cirka 106 kvm fördelat på två plan med sociala ytor i form av kök och vardagsrum på entréplan. Här finns även ett sovrum, wc/bad/tvätt samt förråd på både fram- och baksidan. En trappa upp ligger den privata sfären med 3 sovrum, badrum och allrum.

Tomterna görs i ordning med altan, gräsmatta och häckar. På framsidan finns plats för parkering för minst en bil och ytterligare parkeringsplatser på den gemensamma innergården.

Service och kommunikationer

Området har utformats med ett parkstråk som går från grönområdet i norr till Edssjön i söder. Genom parken löper ett vattendrag med flera dammar. Området bjuder även på flera mysiga och nybyggda lekparker och i anslutning till Mälarvägen byggs ett centralt placerat torg.

Service och butiker

Vid det centralt placerade torget kommer det finnas lokaler för närservice. Nära till Väsby Centrum där det mesta för vad som behövs i vardagen finns med cirka 80 butiker, restauranger och caféer.

Kommunikationer

Vid det centralt placerade torget finns busshållsplats. En dryg kilometer från Eds Allé ligger Upplands Väsby station. Härifrån når du Stockholms central på under en halvtimme och vill du ut i världen når du Arlanda på cirka 7 minuter. Med bil är du snabbt ute på E4 för vidare färd norr- eller söderut.

Skolor och förskolor

I området kommer det finnas flertalet förskolor. Eds Ängar, Eds och förskolan Stallet för att nämna några. På gångavstånd når du Runbyskolan och Internationella Engelska skolan.

Fritid, kultur och nöje

Eds Allé ansluter till Edssjön med dess trevliga promenadstråk runt och bakom området breder Runbyskogen ut sig med bra bär- och svampskog samt fina strövområden.

 

Ekonomi och finansiering

Betalflödet vid köp av bostadsrätt

När du bestämt dig för att köpa en bostad i Brf Rödklövern 2 skall köpeskillingen erläggas på följande sätt;

 • Vid tecknande av förhandsavtal erlägges ett förskott om 10% av köpeskillingen
 • Slutbetalning om 90% av köpeskillingen av bostaden betalas två bankdagar före tillträdesdagen

Driftskostnad

I månadsavgiften ingår, förutom föreningens kapitalkostnader och avsättning till fond för yttre underhåll, även driftskostnader såsom ekonomisk förvaltning, fastighetsjour samt fastighetsförsäkring med bostadsrättstillägg.

Kostnader som tillkommer;

 • Värme och varmvatten
 • Hushållsel
 • Sophämtning
 • Hemförsäkring
 • Vatten och avlopp
 • TV/bredband

Bostadsrättsinnehavaren ansvarar för skötsel av ytor i anslutning till den egna bostadsrätten, där ingår bland annat uppfart, uteplats, gräsytor, häckar, med mera. Skötsel av väg för bil, gemensamma gångvägar och vägbelysning (även snöröjning, sandning och dylikt) hanteras gemensamt med föreningens samtliga bostadsrättsinnehavare.

Bilder

 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

I närheten