Brygga 2

 • Planeringsfas
 • Säljstart
 • Bokningsavtal
 • Produktionsstart
 • Förhandsavtal
 • Upplåtelseavtal
 • Inflyttning
 • Projekt färdigställt

Tänk att få vakna vid vattnet varje dag

Välkommen till området Brygga på ekerö. vid mälarens strand bygger vi 25 kedjehus och radhus i bostadsrättsform. här får du skogen, vattnet, staden, landet, lugnet, livet. Här får du allt!

Husen i Brygga byggs i trä, med varma naturnära färger som fint knyter an till den omkringliggande miljön. Här släpper vi in ljuset och naturen hela vägen in. Du känner naturens andetag i allt från de stora fönsterpartierna som vätter ut mot vattnet, till de vitlaserade golven, köksbänken i polerad komposit sten och klinkerplattor som inspirerats av jura kalksten i badrummen. Brygga 2 är ett boende utöver det vanliga – en riktig idyll med moderna, ljusa hus och mycket fina materialval. Här kan du dricka morgonkaffet på den stora terrassen och ta kvällsdoppet i Mälaren.

Både radhusen och kedjehusen är i två plan fördelade på 135 kvadratmeter. Med tvåplanshus får familjen en naturlig uppdelning av det sociala och det lugna. Planlösningarna är flexibla och omsorgsfullt planerade för att maximera ljusinsläppet och främja möblerbarheten.

Om husen

Naturens andetag

Husen är byggda i vårt systerbolags fabrik i Bodafors vilket betyder en torr, ren och kontrollerad byggmiljö med reglerad temperatur och luftfuktighet för optimala förutsättningar. Bostäderna är byggda i trävolymer med hög precision som sedan monteras direkt på tomten. En byggmetod som säkerställer hög kvalitet och att ingen fukt byggs in, vilket gör att husen får en frisk och sund inomhusmiljö redan från start.

Både radhusen och kedjehusen är i två plan fördelade på 135 kvadratmeter. Med tvåplanshus får familjen en naturlig uppdelning av det sociala och det lugna. Planlösningarna är flexibla och omsorgsfullt planerade för att maximera ljusinsläppet och främja möblerbarheten.

Bekvämt vardagsliv

Samtliga hus har en eller två uteplatser mot skogen eller vattnet och här kan du spendera tiden med en kopp kaffe i solstolen medan barnen leker på den generösa terrassen. Utemöblerna förvarar du enkelt i förrådet vid uteplatsen.

Det finns ett badrum på varje våning och smart förvaring av tvättmaskin och torktumlare i badrummet på nedre plan. De flesta hus har parkering utanför dörren och kedjehusen har en carport och plats för två bilar på tomten. Enkelt att bära in sovande barn och tunga matkassar.

Om området

Livet vid Brygga

Ekerö är en mycket populär stadsdel på Mälaröarna och kännetecknas av natur, vatten och ett aktivt liv. Brygga ligger i nära anslutning till Ekerö Centrum och efter en 10 minuters promenad når du det mesta du behöver för att få vardagen att gå ihop. Här hittar du bland annat en stor välsorterad livsmedelsbutik, restauranger, klädbutiker, apotek, vårdcentral, tandläkarmottagning, bibliotek, bageri och Systembolag. Även skolor och förskolor ligger på bekvämt avstånd.

I Brygga bor du nära Jungfrusundsåsens naturområde som bland annat erbjuder fina motionsspår, vandringsleder och ridstigar. Där ligger även Ekebyhovs populära skidbacke med fyra nedfarter.

Precis nedanför Brygga ligger Tappströmskanalen. Där finns en liten strandpromenad, grönytor, bryggor och ett välbesökt sommarcafé. Njut av kvällspromenaden och av att se ljuset från fastlandet spegla sig i Mälarens vatten på sommaren eller ta på skridskorna och njut av vattnet tillsammans med familjen även när isen har lagt sig.

Området och husen i Brygga bjuder in till både rörelse och lugn. Det kuperade området skapar utblickar att njuta av från alla hus och inbjuder till allt från pulkaåkning till strosande promenader längs vattnet. De vackra trähusen med sin tidlösa och naturnära inredning skapar en perfekt balans mellan aktivitet utomhus och återkoppling inomhus. Här skapas en familjär och trygg känsla där barnen kan växa upp med kompisarna inpå knuten och den friska luften i lungorna. Här i lugnet mellan vattnet och det uppvuxna villaområdet kommer du att hitta hem att trivas i.

Bilder

 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

I närheten