Viridum - The Brick

Boende för ett aktivt liv, med närhet till allt

Vid LM Ericssons gamla högborg växer en ny spännande stadsdel fram ur den historiska marken. Här bor man i kvadratsmarta lägenheter nära Telefonplans kreativa kluster, mysiga restauranger, caféer och lokal biograf.

The Brick Viridum består totalt av fem huskroppar och ett garage, med lokaler för olika verksamheter i bottenplanet. Här planerar vi för ett modernt boende, där varje kvadratmeter nyttjas för att skapa effektiva och praktiska lägenheter. Materialvalen är genomgående i god kvalitet för ett hållbart boende över tid, samt ger utrymme till din personlighet. Med digitala lås, bil och cykelpool framtidssäkras boendet för olika behov. Här planeras även för garage och lokaler för varierande verksamheter.

The Brick – Viridum är en del av vårt utvecklingsområde där totalt sex fastigheter ska uppföras. Tre av fastigheterna har förvärvats av Svenska Nyttobostäder som också kommer förvalta dessa.

Service och kommunikationer

Här lever man ett lätt och aktivt liv. Den lokala ICA-butiken ligger i området, andra restauranger och aktiviteter såsom det populära klättercentret ligger inom gångavstånd. Vill du ändå ta dig till Stockholm Citys oändliga utbud så ligger tunnelbanan endast fem minuter bort och du är framme i stan på cirka 13 minuter. Föredrar du promenader eller ta dig fram på cykel finns mängder av gång- och cykelbanor som tar dig runt i olika delar av Stockholm.

Bilder

  • 0
  • 1