Indigo - The Brick

Bekvämt boende i kreativa Telefonplan

Indigo reser sig över det som en gång var Ericssons personalmatsal och välkomnar boende och besökare in till The Brick-området. Med närhet till kommunikationer och ICA-butik i entréplan investerar man i ett bekvämt liv i ett eftertraktat område.

Byggnaden planeras få cirka tolv våningar där fasaden i stor utsträckning nyttjas till balkonger, vilket skapar ett välkomnande intryck. De ljusa och välplanerade lägenheterna får effektiva ytor och genomtänkta material med bra design och funktion, de flesta med balkong. Bostäderna får digitala lås samt tillgång till bil och cykelpool. Vi utvecklar också ett nytt koncept för annan kringservice där eventuellt paketrum, och kylboxar för matkassar kan ingå.

The Brick – Indigo är en del av ALM Småa Bostads utvecklingsområde där totalt sex fastigheter ska uppföras. Tre av fastigheterna har förvärvats av Svenska Nyttobostäder som också kommer förvalta dessa bostäder.

Om området

Här bor man med promenadavstånd till kommunikationer, populära restauranger, mysiga caféer, gym, lokal biograf och klättercenter. På 10 minuter med tunnelbanan landar man på söders höjder och för dig som föredrar att cykla finns det fina cykelvägar som tar dig in till stan eller andra delar av Stockholm.

Bilder

  • 0
  • 1
  • 2