Tyska Botten

Stadsradhus längs Tyska Bottens väg i Nockebyhov

I Nockebyhov i Bromma planerar vi för byggnation av stadsradhus med varierande färgsättning. Här bor du bekvämt med närhet till bland annat kommunikationer, naturreservat och vatten.

Längs Tyska Bottens väg i Nockebyhov, Bromma planerar vi att bygga 20 stadsradhus. Varje hus får parkeringsplats, förråd och en egen liten trädgård på baksidan, i skönt söderläge. Här har du nära till vackra Judarskogens naturreservat och Mälaren, samtidigt som bussen mot Brommaplan ligger runt knuten. Närliggande Drottningholmsvägen tar dig in mot stan och härifrån går även buss mot Ekerö.

Håll dig uppdaterad

Gör en intresseanmälan för Tyska Bottens Väg för mer information när säljstarten närmar sig. Genom nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad om projektet, samt informerar dig när det börjar bli dags för försäljningsstart.

Om husen

Stadsradhusen är för många en kombination av det bästa från två världar. Här får du alla kvalitéer man kan önska från ett eget hus utan att tumma på alla de bekvämligheter som lägenheten bjuder på. Trädgårdssidan ligger i söderläge och erbjuder altan, en lättskött gräsplätt och förråd. Entréplan ligger i souterräng och innehåller förutom hall, bland annat förråd och teknik. En trappa upp, på mellanplanet, finns de sociala ytorna med vardagsrum och kök. På övre plan ligger de privata ytorna med sovrum och badrum.

Bilder

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

I närheten