Bergholmsbacken

Lägenheter granne med tunnelbana och park

I Bagarmossen planerar vi för byggnation av lägenheter med bara någon minuts promenad till Bagarmossens tunnelbanestation. Området mellan Bagarmossen och Skarpnäck kommer binda ihop stadsdelarna och färdigbyggt bland annat bestå av cirka 3 500 bostäder, park, förskolor och skola.

Vårt kvarter ligger i den norra delen av området med tunnelbanan på bara någon minuts gångavstånd. Här planerar vi för byggnation av cirka 80 kvadratsmarta 1 – 2 rok.

Visionen i området

I området mellan Bagarmossen och Skarpnäck planerar staden för att bygga cirka 3500 bostäder. I första etappen, som ligger vid Bergholmsbacken, byggs cirka 620 bostäder, förskolor, grundskola, gymnastikhall samt parkeringsgarage byggas.

Området kommer få en beblandad bebyggelse med både bostadsrätter och hyresrätter samt vård- och omsorgsboende för äldre.

Stadens vision är att Bergholmsparken i skogen mellan Bagarmossen och Skarpnäck ska fungera som en länk mellan stadsdelarna. Gång- och cykelstråket genom skogen kommer förbättras med belysning och en parklik utformning.

Håll dig uppdaterad

Gör en intresseanmälan för Bergholmsbacken för att få löpande information via mejl. Genom nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad om projektet, samt informerar dig när det börjar bli dags för försäljningsstart.

Bilder

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4