Årstafältet 2N Bostäder

Lägenheter på norra Årstafältet

Årstafältet genomgår en förvandling där fokus ligger på att skapa ett harmoniskt möte mellan park och stad. Här kommer vi att bygga lägenheter passande för Söderorts nya hjärta.

Etapp 2N är den mest centrala delen av Årstafältet som länkar samman omgivande stadsdelar så som Valla Gärde & Östberga. Etappen, som ligger intill nya stadsdelstorget och parken, planeras det för cirka 500 nya bostäder, lokaler, handel och den planerade tunnelbanestationen. I denna etapp planerar vi att uppföra välplanerade och attraktiva bostäder med god ekonomi i bostadsrättsform.

I dagsläget pågår detaljplanearbetet och vi har ingen mer information att ge. Mer detaljer om bostäderna, prisbild och övrig information kommer att delges vid försäljningsstart.

Håll dig uppdaterad

Gör en intresseanmälan för Årstafältet 2N för att få löpande information via mejl. Genom nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad om projektet, samt informerar dig när det börjar bli dags för försäljningsstart.

Om området

I området planeras ca 6 000 nya bostäder. Målet är en god boendemiljö, ett rikt stadsliv och fina allmänna platser, bland annat en större grönskande park för rekreation och aktiviteter. I den nya stadsdelen planeras även förskolor, grundskolor, idrottshallar och en fotbollsplan. Årstafältet ska vara en plats för möten: Möten mellan olika människor, mellan nytt och gammalt och mellan stad och park.

Läget mellan Liljeholmen och Årstadal med närhet till både Gullmarsplan och Hammarby Sjöstad är optimalt. Här finns bra kommunikationer med tvärbana, pendeltåg och bussar samt bra gångvägar och närhet till påfart mot E4 och Huddingevägen. Planen är också att tunnelbanan ska få en station centralt på Årstafältet.

Bilder

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3