Drabanten

Stadsradhus i centrala Nynäshamn

I centrala Nynäshamn, längs Skolgatan och Viagatan, planerar vi för stadsradhus med ett unikt läge mitt i stan. Ett lättskött boende med närhet till centrum, havet och hamnen.

Stadsradhusen är för många en kombination av det bästa av två världar. Här får du alla kvalitéer man kan önska från ett eget hus utan att tumma på alla de bekvämligheter som lägenheten bjuder på. Vad sägs om en i stort sett underhållsfri uteplats med tillgång till gräs under fötterna på den gemensamma innergården? Detta kommer att bli en naturlig plats för umgänge både för barn och vuxna. På innergården kommer en storväxt ek bevaras och vara centrum för området.

Husen är cirka 113 kvm fördelat på två plan, med en förvaringsvind på taket. Med tvåplanshus får familjen en naturlig uppdelning av det sociala och det lugna. På entréplanet finns alla sociala ytor – kök, vardagsrum och utgång till trädgården. En trappa upp finns tre sovrum, en walk-in-closet och badrum.

Drabanten erbjuder något unikt – radhus i ett uppväxt centralt läge i den gamla delen av Nynäshamn. Området omges av lummiga träd och mittemot stoltserar en 100 år gammal skola. Här ifrån är det promenadavstånd till centrum, havet och hamnen.

Håll dig uppdaterad

Gör en intresseanmälan för Drabanten för att få löpande information via mejl. Genom nyhetsbrevet håller vi dig uppdaterad om projektet, samt informerar dig när det börjar bli dags för försäljningsstart.

Bilder

  • 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

I närheten